Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Oostendorp Apparatenbouw BV

Quality Control Inspecteur

Wil jij een volgende stap zetten in je las/QC carrière? Oostendorp Apparatenbouw zoekt een QC inspecteur ter uitbreiding van ons Quality Control team. Het is een afwisselende en zelfstandige functie, waarin je praktische inspecties in de fabriek of mogelijk on-site combineert met het opstellen van procedures en documentatie zoals het Manufacturing Databook. De QC inspecteur voert lasinspecties uit, oa. visueel, penetrant en magnetisch, en controle van bijv. onrondheid en afmetingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het plannen van externe NDO zoals Röntgen. Ons werk moet voldoen aan de specifieke eisen van de klant, de geldende codes (EN, ASME) en natuurlijk arbeidsveiligheid. De QC Inspecteur onderhoudt zelf de relatie met de klant en NoBo. Binnen Oostendorp ben je onderdeel van een team van drie inspecteurs, waarin je jezelf kan ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de productievoormannen en project engineer zodat de producten binnen de gestelde eisen en deadlines worden opgeleverd.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een volgende stap zetten in je carrière? Oostendorp Apparatenbouw is vanwege de groei op zoek naar een Quality Control inspector. Een afwisselende functie met af en toe een klus on-site bij de klant.
Wat ga je doen als Quality Control inspector? De Quality Control inspector heeft de verantwoordelijkheid om uitgevoerde werkzaamheden te inspecteren en te controleren, waarbij de focus ligt op het waarborgen van de kwaliteitsprocessen.
Welke taken en verantwoordelijkheden horen bij deze functie?
· Opstellen van Inspectie- en Testplannen (ITP) conform de vereisten van klanten en codes/standaarden zoals PED, ASME VIII Div. 1, EN13445.
· Documenteren van productkenmerken en keuringen in producthandleidingen (MDB).
· Plannen en begeleiden van inspectiebezoeken namens klanten en keuringsinstanties; Onderhouden van contacten met keuringsinstanties.
· Toezicht houden op inspectie- en testwerkzaamheden, zowel intern als extern uitgevoerd.
· Coördinatie met de productiemanager om kwaliteitscontroles in te plannen.
· Nauwe samenwerking met productiepersoneel om de kwaliteit te waarborgen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top