Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Oostendorp Apparatenbouw BV

Submerged Arc Lassen (SAW) – Maximale Kracht en Duurzaamheid bij Oostendorp

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Bij Oostendorp gebruiken we het Submerged Arc Welding (SAW)-proces als dé oplossing voor zware industriële toepassingen, zoals het lassen van grote stalen constructies en pijpen. SAW biedt ons een uitzonderlijke dieptedoordringing en lasintegriteit, wat cruciaal is bij het werken met dikke materialen zoals carbon staal en low-alloy staal.

Wat SAW zo krachtig maakt, is de beschermende fluxlaag die het lasbad volledig afschermt van atmosferische invloeden. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde zuiverheid van de las en verhoogt de sterkte van de lasnaad. We hebben bij Oostendorp geïnvesteerd in volledig geautomatiseerde SAW-systemen, waardoor we grote lasprojecten efficiënt kunnen uitvoeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Deze aanpak is met name belangrijk bij kritische toepassingen zoals drukvaten en buizen voor energiecentrales, waar de integriteit van de lasnaden van levensbelang is. Onze geavanceerde technologie, gecombineerd met diepgaande expertise in SAW, maakt ons een betrouwbare partner voor projecten die maximale duurzaamheid en kracht vereisen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top