Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Oostendorp
Oostendorp Apparatenbouw BV

Oostendorp

Over ons

Oostendorp Apparatenbouw is een specialist in de fabricage en reparatie van drukcomponenten. Wij bieden onze gespecialiseerde lasdiensten aan op het gebied van Manufacturing, Welding Solutions, Service & Repair en Subcontracting. We zijn een betrouwbare, lokale leverancier op internationaal niveau.

Oostendorp beschikt over >500 actieve gekwalificeerde lasprocedures (PQR) van zowel manuele als (semi)automatisch processen. Alle lassers bij Oostendorp zijn gecertificeerd in meerdere lasprocessen en voor diverse metalen, van koolstofstaal en RVS tot nikkellegeringen en titanium.

Dankzij de brede ervaring kan ons team van vakmensen u voorzien in alle aspecten van lasondersteuning, zoals advies en ontwikkeling, uitbesteding van dure kwalificaties en uitvoeren van laswerk in speciale metalen. Ook reparaties/modificaties in onze fabriek en on-site behoren tot de mogelijkheden.
Onze gespecialiseerde lasdiensten kunt u inzetten in uw fabriek, on-site, voor uw eigen installaties of als subcontractor bij uw klanten.

We overleggen graag met u hoe Oostendorp specialistische kennis en vaardigheden u van dienst kunnen zijn!

Kijk op onze website voor meer informatie: www.oostendorp.com/nl of neem contact op via de mail info@oostendorp.com.

Nieuws

Vacatures

Quality Control Inspecteur

Wil jij een volgende stap zetten in je las/QC carrière? Oostendorp Apparatenbouw zoekt een QC inspecteur ter uitbreiding van ons Quality Control team. Het is een afwisselende en zelfstandige functie, waarin je praktische inspecties in de fabriek of mogelijk on-site combineert met het opstellen van procedures en documentatie zoals het Manufacturing Databook.
De QC inspecteur voert lasinspecties uit, oa. visueel, penetrant en magnetisch, en controle van bijv. onrondheid en afmetingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het plannen van externe NDO zoals Röntgen. Ons werk moet voldoen aan de specifieke eisen van de klant, de geldende codes (EN, ASME) en natuurlijk arbeidsveiligheid. De QC Inspecteur onderhoudt zelf de relatie met de klant en NoBo.
Binnen Oostendorp ben je onderdeel van een team van drie inspecteurs, waarin je jezelf kan ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de productievoormannen en project engineer zodat de producten binnen de gestelde eisen en deadlines worden opgeleverd.

View Jobs Ads »

Foto Lasser

Wil je jouw lasvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is de rol bij Oostendorp Apparatenbouw iets voor jou!

Als lasser bij Oostendorp, voer je gevarieerd en gecertificeerd laswerk uit op meestal druk-houdende onderdelen. De lassen worden onderworpen aan inspecties zoals Röntgen, penetrant en magnetisch. Je voert TIG en MIG/MAG-laswerk uit op koolstofstaal en RVS, maar ook op exotische metalen zoals duplex en titaan.
Binnen Oostendorp zijn er brede mogelijkheden om je laskwaliteiten te ontwikkelen. Er wordt jaarlijks in lasopleidingen geïnvesteerd, zowel praktisch als theoretische opleidingen zijn mogelijk. Daarbij kun je je ontwikkelen in het lassen met diverse lasmachines als orbitaal en OP. Ook ben je getraind in de besturing van rolstellingen, hef- en hijsgereedschap en transportmiddelen.
Het is jouw verantwoordelijkheid om kritisch te zijn op de kwaliteit van jouw eigen laswerk, zorgvuldig de maatvoering te controleren en de gebruikte lastoevoegmaterialen te registreren.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top