Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

De nieuwe Multi Vision lijn
Vlamboog

De nieuwe Multi Vision lijn

Ontdek de nieuwe Multi Vision lijn van Vlamboog: geavanceerde lashelmen en aanblaasunits die betaalbare kwaliteit en maximale veiligheid bieden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Multi Vision lijn is ontworpen met de meest geavanceerde technologieën om te voldoen aan de diverse behoeften van lassers. De nieuwe lijn bestaat uit 5 producten, waaronder de nieuwe Multi Vision Grind, de Multi Vision Hybrid, de Multi Vision Clearview, de Multi C’air IV en Multi C’air Flow. We hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat deze serie lashelmen en aanblaasunits betaalbaar zijn zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties.

Wat de Multi Vision lijn nog aantrekkelijker maakt, is onze snelle levertijd vanuit eigen voorraad. We begrijpen dat tijd cruciaal is in de wereld van lassen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze producten direct beschikbaar zijn. Dit stelt u in staat om snel aan de slag te gaan met projecten zonder onnodige vertragingen.

Een ander belangrijk aspect van de Multi Vision lijn is dat al onze lasapparaten voldoen aan de TH3 normering. Dit betekent dat ze maximale bescherming bieden tegen schadelijke stoffen. We vinden het belangrijk om de veiligheid en gezondheid van de gebruiker te waarborgen.

Bovendien is de Multi Vision lijn voorzien van de innovatieve True Color Cassette, waarmee optimaal zicht op het smeltbad gegarandeerd wordt. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat lassers een helder en nauwkeurig zicht hebben tijdens het lassen, waardoor ze hun werk met precisie kunnen uitvoeren en de kwaliteit van hun lassen kunnen verbeteren.

Al met al biedt de Multi Vision lijn van Vlamboog de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, met een snelle levertijd, maximale veiligheid en geavanceerde technologieën die lassers in staat stellen om hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren. We zijn er trots op om deze serie lasapparaten aan te bieden en zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle toevoeging zullen zijn voor iedereen in de wereld van het lassen. Ben jij geïnteresseerd? Vraag direct de documentatie aan op onze website!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top